Már nem százszázalékos a Mezőkövesd
2019.09.01
Már nem százszázalékos a Mezőkövesd
A Paks 2-0-ra nyert az eddig százszázalékos Mezőkövesd vendégeként szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.

A kövesdiek négy siker után most veszítettek először, míg a Tolna megyeieknek ez az idei szezonban az első idegenbeli győzelmük.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-Paksi FC 0-2 (0-1)

Mezőkövesd, 2362 néző, v: Pintér
gólszerző: Hahn (22., 50., az elsőt tizenegyesből)
sárga lap: Berecz (57.), Katanec (64.), illetve Osváth (30.), Fejes (44.), Bartha (56.), Böde (91.)

Mezőkövesd:
Szappanos - Eperjesi, Pillár, Katanec, Vadnai (Vajda, 81.) - Pekár (Molnár, 56.), Karnyicki, Berecz, Cseri - Zivzivadze (Takács T., 56.), Nagy D.

Paks:
Holczer - Osváth, Gévay, Fejes, Szabó - Könyves, Papp, Bartha (Fejős, 91.), Balogh (Remili, 83.) - Hahn (Windecker, 71.), Böde

Az első félidőben a hazaiak voltak aktívabbak, mégis paksi vezetéssel vonulhattak el a szünetre a felek. Hiába a kövesdiek hét kapura lövése, a vendégek egyetlen próbálkozásból a félidő derekán előnybe kerültek, igaz, némi könnyebbséget jelentett számukra, hogy tizenegyesből adódott lehetőségük bevenni a hazai kaput.

Fordulás után nem sokáig vesztegették az időt a Tolna megyeiek, Hahn öt perc elteltével ezúttal akcióból, fejjel is eredményes volt, így a Paks előnye kétgólosra nőtt. A vendégek a folytatásban is sikerrel tartották távol kapujuktól a kettős cserével felfrissített riválist, és összességében megérdemelten vitték el a három pontot Mezőkövesdről.Forrás: MTI

Kiadó: FMS Online media
Szerkesztőség: sportpress@sportpress.hu
Értékesítés: sales@fmsonline.hu
Médiaajánlat