Feczkó Tamás lett a DVTK vezetőedzője
2019.09.05
Feczkó Tamás lett a DVTK vezetőedzője
Feczkó Tamást nevezte ki vezetőedzőnek a labdarúgó OTP Bank Ligában öt fordulót követően sereghajtó DVTK.

A klub szerdai tájékoztatása szerint a 41 éves szakember foglalja el Fernando Fernández helyét. A munkáját Pacsi Bálint és Miskei Attila másodedzőként, Andrusch József kapusedzőként, Dobos Attila és Barney Lord pedig erőnléti edzőként segíti.

A nyíregyházi születésű Feczkó Tamás 2017-ben a Balmazújvárost, 2018-ban az MTK-t juttatta fel az élvonalba, utóbbi klub kispadjáról március közepén állt fel.

A diósgyőriektől kedden távozott a spanyol Fernando Fernández vezetőedző, aki 2018 áprilisától irányította az együttest. A csapat győzelemmel kezdte, majd négy vereséggel folytatta szereplését a bajnokságban.

"A kihívások éltetnek, és a DVTK a legnagyobb kihívás, amivel eddigi pályafutásom során találkoztam" - nyilatkozta Feczkó a klub szerdai sajtótájékoztatóján.

Hozzátette, a legnépszerűbb és a legnagyobb vidéki klubnál lett vezetőedző, ami nagy megtiszteltetés, de még nagyobb felelősség. Megítélése szerint most az a legfontosabb, hogy a közönséget visszacsalogassák, és minél több győzelmet éljenek át közösen.

"A legnagyobb egyéni célom, hogy újra megteljenek ennek a csodálatos stadionnak a lelátói. A keret ráncfelvarrásra szorul. Vannak hiányposztok, a tulajdonos biztosított arról, hogy ezeket lyukakat be tudjuk tölteni" - nyilatkozta.

Feczkó kiemelte, a következő hetekben mérkőzéseket kell nyerniük, de ehhez először a stabilitást kell megteremteniük, és elengedhetetlen, hogy kapott gól nélkül tudják hozni a meccseket.Forrás: MTI / Fotó: Vajda János

Kiadó: FMS Online media
Szerkesztőség: sportpress@sportpress.hu
Értékesítés: sales@fmsonline.hu
Médiaajánlat