Curling Eb - Újra nyert a magyar női csapat
2017.11.20
Curling Eb - Újra nyert a magyar női csapat
A magyar női csapat második mérkőzését is megnyerte a St. Gallen-i curling Európa-bajnokságon.

A Palancsa Dorottya, Miklai Henrietta, Sándor Nikolett, Kalocsai Vera, Micheller Dorottya összeállítású magyarok - akik szombaton a németeket múlták felül - vasárnap délelőtt a cseh együttes felett diadalmaskodtak 8-7-re a nemzetközi szövetség honlapjának beszámolója szerint. Még egy összecsapás vár vasárnap a magyar csapatra, 19 órától Svájc ellen.

A tíz együttest számláló élvonalban a legjobb hét indulhat majd a márciusi, kanadai világbajnokságon, az utolsó kettő kiesik a B divízióba, míg a nyolcadik a második vonal legjobbjával csap össze a vb-részvételért.

A Fóti Balázs, Riesz Gábor, Varga Balázs, Ézsöl Gábor, Kalocsay Ottó Dániel összeállítású férfi együttes - amely az angolok legyőzésével kezdte meg szereplését a B divízióban - 12 órától a lettekkel mérkőzik. A csapatnak nyolcas csoportjában a legjobb kettő között kell végeznie ahhoz, hogy versenyben legyen a két feljutó helyért. A győztes egyúttal a vb-részvételért is harcba szállhat a legjobbak nyolcadik helyezettjével.Forrás: MTI

Kiadó: FMS Online media
Szerkesztőség: sportpress@sportpress.hu
Értékesítés: sales@fmsonline.hu
Médiaajánlat