Szencsaj meglátogatta a Fradi Múzeumot
2018.08.01
Szencsaj meglátogatta a Fradi Múzeumot
Meglátogatta a Fradi Múzeumot és a Groupama Arénát kedden Szencsaj (Saenchai), a több szervezetnél is világbajnoki címet szerzett thaibox-harcos.

Czinke Gábor, a Thai Box Akadémia vezetőedzője elmondta, hogy Szencsaj szereti a labdarúgást, ezért hozták a különleges létesítménybe.

A hihetetlen gyors lábmunkájáról, lábsöpréseiről és egyenes rúgásairól híres versenyző a Fradi Múzeum előterében megtekintette a Groupama Aréna makettjét, majd Vincze József múzeumvezető-helyettes vezetésével az 1899. május 3-án alapított klub történetét a kezdetektől napjainkig bemutató kiállítással ismerkedett.

Mátyus János korábbi válogatott labdarúgóval a pályát is megnézte, leült a kispadra, majd néhány futó, illetve thaibox-mozdulatot végzett a gyepen. Ezt követően elmondta, hogy a közelmúltban véget ért oroszországi labdarúgó-világbajnokságon a brazilok voltak a kedvencei, egyébként pedig a Real Madridot szereti.

Az esemény végén dedikált egy thaibox-kesztyűt, amelyet a Thai Box Akadémiával és a Yokkao Hungary-vel közösen jótékony célokra szeretne felajánlani.Forrás: MTI / Fotó: Balogh Zoltán

Kiadó: FMS Online media
Szerkesztőség: sportpress@sportpress.hu
Értékesítés: sales@fmsonline.hu
Médiaajánlat